söndag

japp då var helgen slut...varför går lediga helger sååå fort?!?!

nåja jag har hunnit med en massa iaf här hemma....har tvättat allt i tvättstugan!! både handtvätt å maskintvätt =o)
å jag som hatar handtvätt väntar alltid in i det sista innan jag tar tag i det så det var en del men NU är dte gjort ;oD

igår har vi även plockat bort sommaren ute! utemöblerna är nerpckade under presenningen, torkvindan lika så, blommorna är kastade, löven är krattade! bara grillen och benjamins leksaker till sandlådan som är kvar ute! men kanske kanske kan vi grilla mera innan vintern kommer =o)
idag är det juh rena sommarvärmen här med 12+ grader ;oP

idag har jag tagit hand om rentvätt, varit ute och sprungit, städat toan, ätit lunch å strax ska vi åka och hälsa på ett par vänner =o)
fullt upp men kul oxå juh =o)

mitt nya liv funkar rätt bra..har dock blivit lite cola i helgen och lite tacochips med cheesedip igår men kompenserade det dåliga samvetet med att äta två mandariner innan jag hoppade i säng ;oD

happ!
näe nu ska jag surfa vidare lite grann =o)

*älskar mina två*

jag å min älskling har varit tillsammans i 5½ år idag! hurra för oss!!! =o)

veckan

jahapp i veckan som gått har det väl hänt endel.... ;oD

jobbade förra helgen så det var inte så mycket annat...

måndag: började mitt nya nyttigare liv! så det så! =o) å det har funkat finfint...tills igår då..då vart det juh tacos till middag å cola...nåja sen på kvällen åt jag juh iaf mandariner på kvällen när älsklingen åt chips ;oD jobbade iaf heldag från 11-21.15 =o)

tisdag: benjamin var på sin första dagisutflykt...han tyckte det var JÄTTEspännade! de skulle juh åka buss till jukkas och ha matsäck med sig å sånt =o) där hade de haft jätteroligt! de hade tittat på renar å klappat dem å matat dem å sånt =o) spännande grejer för en 4-åring =o) jag jobbade heldag igen 11-20....var iute och gick med stavar när jag hade lämnat benjamin innan jag gick och jobbade..de skulle nämligen åka redan 8.30....

onsdag:  lämnade benjamin på dagis kl 10 fast jag började 15.00...lite trist men men jag fick mycket gjort här hemma iaf =o) jag var ute och sprang, dammsög hela huset, lagade köttfärsbiffar till middag ;oD sen jobbade jag kväll....

torsdag:  jobbade 11-17, åt middag när jag kom hem å sen gick vi ner till mamma och fikade + knallade till konsum och köpte mjölk...sen var det massa på tv ;oD

fredag: igår var jag och benjamin lediga =o) så vi myste å busade på morronen =o) sen var vi till gammelmommo med presenter för hon fylle rår på söndag men de visste inte när de kommer hem på söndag från stugan så vi gick igår istället...sen var vi å handlade på coop...hatar att handla när jag e ledig för det e såååå skönt att slippa det stället när man är ledig! sen var jag och sprang när ch kom hem från jobbet =o) sen var det som sagt tacos till middag *mums* sen var det massor med bra på tv =o)

lördag: benjamin vaknade vid 7.30 *gäsp* men hittills har jag hunnit skriva blogg ;oD och lagt vinterkläder i blöt som jag alldlees nu ska gå och tvätta =o) sen är det en uteröjardag idag! klippa trädet, plocka bort blommor, plocka bort utemöbler, mm =o) tur att solen lyser och att det är fint väder ute =o)

ha en bra lördag!

*älskar mina två*

sjukt nöjd!

japp jag e så sjukt nöjd med min nya frilla ;oD
har färgat å klippt mig idag..men dyrt vart det...1370:- sprang iväg bara sådär ;oP
nåja nu e man juh snygg å fräsch hela hösten!

jahapp annars då...
tja vi var juh till sthlm för två veckor sen å det var jätteroligt! ska uppdatera mer om den en annan dag med lite bilder å sånt =o)
sen var jag hemma en dag å förra torsdagen åkte jag till Finland å Eden för uppföljningen å det var var kul det med =o) hade juh förbättrat min kondition å gått ner i vikt ;oD ska berätta mer om den oxå senare =o)

själv har jag gått å bilvit förkyld nu...benjamin har smittat mig...han var sjuk i helgen å måndag å tisdag å onsdag men idag när jag var hos frissan så var han på dagis eftersom han tjatade å ville gå..jag hade tänkt att han skulle vara inne med moffa idag med men han sa själv på morronen: "mamma jag orkar vara på dagis idag!" å han hade juh ingen feber..han e ganska hostig men det gick nog bra iaf =o)

just nu sitter han å tar igen sig i soffan å kollar film....

nåja jag ska surfa lite till å sen ska jag leka med lilltrollet =o)

happ!
*älskar mina två*