*~*hålla det man lovar*~*

ja det måste man verkligen göra =o)

imorse när vi vakna så hade nån snott min pappas cykel som stod här utanför hos oss...*morr* man blir så arg när inget får vara ifred!!!! fy fan!!

nåja nu e festivalandet slut för detta år...365 dagar kvar till nästa....i eftermiddags när benjamin hade vaknat var vi iaf iväg på stan som vi hade lovat gossen! å han har åkt karusell för första gången i sitt liv oxå!! (kommer bilder senare nån dag) var som några bilar som satt ihop å följde en liten bana! alldeles lagom för en liten kille som benjamin! =o) han åkte den två gånger i eftermiddags å blev helt frälst i den *skratt* men iaf vi skulle hem å käka lite mat eftersom kl redan var typ fem...så vi köpte med oss mat hem idag *fy på oss* nåja men gott var det å snabbt gick det å så behövde vi inte diska ;oD

sen vid 18.30 var det dax att gå upp på stan för Melody Club var redan kl 19...Benjamin var så söt i sina hörselkåpor å han dansade järnet å klappade händerna å tyckte det var jättekul =o) sen var det Christer Sjögren (som vi försökte undvika så mycket det bara gick) så vi gick utanför området å hämatde pengar å sånt å sen gick vi in på området igen å benjamin fick åka karusellen igen...å sen vid 21 gick vi upp å skulle se Marcus...å benjamin började osm bli ganska så trött vid det här laget...men han dansade å sprang runt ändå...å så sa jag i ett svagt ögonblick att han minsann skulle få åka karusellen EN gång till ikväll...nåja men iaf så tyckte vi att han började bli övertrött så vi la ner vagnen å han fick nappen å filten över vagnen så trodde vi att han skulle somna...men där fick vi....vi var å kollade lite på Lordi å benjamin var fortfarande vaken...å så satte han sig upp HELT FÖRTVIVLAD å sa att han skulle minsann få åka karusellen EN gång till...men jag trodde de hade stängt barnkarusellen för kl var juh efter 22...så jag sa det till honom å han började STORGRÅTA...så vi bestämde att vi går å kollar om den var öppen..så christian tog upp honom å så trokade benjamin tåren å alllt var frid å fröjd igen å karusellen var öppen så han fick åka EN gång till =o)
å sen somnade han som en stock i vagnen...*gullunge* fast mamma å pappa var så snälla att de gick utanför området med honom så vi fick se Lordi...å sen var det bara Lisa Miskovsky kvar att se...å mina föräldrar tog Benjamin ÄN EN GÅNG så vi fick stå lite längre fram å se på henne *tack mamma å pappa* =o) sen när hon hade sjungit "Lady stardust" DÅ kunde jag gå hem *skratt* min absoluta favvolåt med henne!! =o)

sen hemma så var det typ bara att lyfta över honom i sängen å han fortsatte sova å nu ska jag med hoppa i säng *gäsp* men en kul helg har det varit som alltid när det e festival =o)

imorron åker jag till mina föräldrars stuga *ingen lust* men ska till IKEA på måndag (JA igen!!!! ;oD) så man får väl offra sig ;oP
happ!
*älskar mina två*